Ingyenes_szallitasStep-in típusú hámA LUPINE "Step-in"-típusú hám - Ez a hám főként azoknak ajánlott akik sokat járnak kedvencükkel túrázni. A hám úgy lett kialakítva, hogy a toroknál minimális a nyomás, ezért nagyon kényelmes a kutyáknak akár hosszú sétákon is. Nagyon egyszerű ráadni, a kutya hátán felül egy csattal kell rögzíteni, majd a két “D- gyűrűbe” bekattintani a póráz karabínerét, ezzel is segítve az egyenletes nyomáselosztást.

A legjobb minőségű Jacquard szövetekből anyagában festett szálak szövésével készülnek. A minta nem utólagos rá nyomással vagy szalagvarrással kerül a szövetre, hanem anyagában festett szálak szövésével készül. Ezzel is minimálisra csökkentve a színvesztést, amit a gyártó folyamatosan tesztel. A minták folyamatosan bővülnek, változnak, követve a legújabb trendeket, divatirányzatokat.

A LUPINE és a YKK vezető csat gyártó, közösen fejlesztették ki ezt a kiváló minőségű műanyag csatot. A legerősebb műanyag csat a piacon, erősebbnek bizonyul sorozatos tesztek alkalmával mint egy fém csat .

A D-alakú hegesztett gyűrű rozsdamentes acélból készült, mely évekig bírja a folyamatos, kemény igénybevételt is.

A bújtató alján kialakított csúszásmentesítő fogak biztosítják a helyes méret beállítását. A gyártás során a hegymászó felszereléseknél alkalmazott varrási technológiát használják, ahol annak létfontosságú szerepe van.

A LUPINE termékek egy mosógépi tisztítás után is ugyanúgy néznek ki, akár egy új darab.


Step in -típusú hám kis termetű kutyáknak az alábbi méretekben:
   26-33 cm és 31-45 cm Br. 4 480 Ft-tól
Kollekciokhoz     Megveszem most


Step in -típusú hám közepes termetű kutyáknak az alábbi méretekben:
   39-53 cm és 51-76 cm Br. 5 780 Ft-tól
Kollekciokhoz    Megveszem most


Step in -típusú hám nagy termetű kutyáknak az alábbi méretekben:
   49-71 cm és 61-96 cm Br. 7 480 Ft-tól
Kollekciokhoz    Megveszem most


Kihagyhatatlan minőség és örök garancia

Egyéb termékeink

Szökik a kutyád? Tönkreteszi a kertet? Kirohan a nyíló kapun?
Van megoldás: Dogwatch láthatatlan kutyakerítés rendszerek örök garanciával, távolsági kiképző nyakörvek www.dogwatch.hu

Prémium minőségű kutya és macskaajtók! 10 év garanciával. www.plexidor.hu