Ingyenes_szallitas

LUPINE HÚZÁSRÓL LESZOKTATÓ HÁM
LUPINE húzásról leszoktató hám - Tökéletes tanítási eszköz, mely segít a húzás leszoktatásában a séták során. A használata egyszerű, gyorsan felhelyezhető.

Tökéletes tanítási eszköz a kutya húzásról való leszoktatásához. Amikor húz a kutya, húzni kell a pórázon, ekkor a kedvencünk a kényelmetlenség miatt, inkább felénk fordul és nem húz tovább, ilyenkor ereszteni kell a pórázon. Fontos, hogy a kutyát közben szavakkal is dícsérjük, és mikor ránk néz a póráz laza legyen. Ezt a pozitív visszajelzést, akár jutalomfalatokkal is meg lehet erősíteni. Fontos a következetesség.

A póráz nem akadályozza meg a kutyát a húzásban, csak segít a kutyának megérteni, hogy ha húz akkor sem jutalom, sem dícséret nincs, és kényelmetlenebb sétálnia is, ha pedig nem húz akkor jutalomra számíthat.

A tanulási folyamat függ a kutya természetétől és attól, hogy mennyi időt tudunk a tanításra szánni. Ha a kutya nagyon hiperaktív, akkor érdemesebb a tanítást először a kerten vagy házon belül elkezdeni.

Húzásról leszoktató hám közepes termetű kutyáknak az alábbi méretben:
   36-60 cm Br. 6 480 Ft-tól
Megveszem most


Húzásról leszoktató hám nagy termetű kutyáknak az alábbi méretben:
   61-96 cm Br. 6 980 Ft-tól
Megveszem most


Kihagyhatatlan minőség és örök garanciaEgyéb termékeink

Szökik a kutyád? Tönkreteszi a kertet? Kirohan a nyíló kapun?
Van megoldás: Dogwatch láthatatlan kutyakerítés rendszerek örök garanciával, távolsági kiképző nyakörvek www.dogwatch.hu

Prémium minőségű kutya és macskaajtók! 10 év garanciával. www.plexidor.hu