Szállítás és fizetés

Az áru kiszállítása és átvétele

Szállítási információk


Készleten lévő termékeinket 1 munkanapon belül szállítjuk!

Házhoz szállítás díjszabása:

 • 12.000 Ft felett a rendelésed INGYENESEN szállítjuk házhoz
 • 12.000 Ft alatt a házhozszállítás díja egységesen 1390 Ft GLS futárszolgálattal

 • A díjszabás Magyarország területére érvényes
  Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
  Át nem vett, vagy visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük.  Az áru kiszállítása és átvétele

  Kiszállítás MPL futárszolgálattal:

  • Adott munkanapon a 12 óráig leadott rendeléseket - amennyiben raktárkészletünkből biztosítani tudjuk azt- 12-36 órán belül átadjuk a futárszolgálatnak, akik következő nap reggel 9 és 18 óra között végzik a kiszállítást. Ha Ön az adott nap nem tudja átvenni a csomagját futárszolgálatunk a következő munkanap ismételten megkísérli a kézbesítést. Illetve értesítőt hagy, hogy melyik postán tudja átvenni csomagját. Csomagját a posta 10 munkanapig őrzi.
  • Amennyiben Ön az adott nap 12 óra után adja le megrendelését, úgy csak az azt következő munkanap reggel 9 órás időponttól számítva kezdődik meg a vállalt kiszállítási idő számítása.
  • Ha a fent vállalt szállítási időt előreláthatóan nem tudjuk teljesíteni (pl. egy termék nem áll rendelkezésünkre a raktárunkban), ügyfélszolgálatunk azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot.
  • A kiszállításra vállalt határidők, kizárólag egymást követő munkanapok esetében érvényesek. Amennyiben megrendelése leadását követően hétvége, vagy ünnepnap(ok) következik, értelemszerűen a kiszállítási idő a hétvége vagy az ünnepnap(ok) hosszával meghosszabbodik.

  Személyes átvétel partnereinknél vagy telephelyünkön:

  A megrendelt termékeket személyesen is átveheti telephelyünkön (4033 Debrecen, György utca 16/B), vagy partnereinknél akár már másnap, de legkésőbb a rendelés leadását követő 2. munkanapon az üzlet nyitvatartási ideje alatt. Ekkor nem kell a kiszállítási díjat megfizetnie.
  A termékek átvételéről e-mailben küldünk értesítést, amint az az átvételi helyre megérkezik.
  A termék átvételére 5 munkanap áll a rendelkezésére.


  • Átvételi pontjaink:

  Budapest:

  Happy Pet állateledel és felszerelés üzletben
  1173 Budapest Aranylúd u. 44.
  Tel.: 06 20 276 9708
  Nyitvatartás: Hétfő: 12:00 - 18:00; Kedd-Csütörtök: 10:00 - 18:00
  Péntek: 10:00 - 17:00; Szombat 9:00 - 12:00
  web:www.happypet.hu

  KutyaMánia üzletében
  1113 Bp Nagyszőlős utca 7.
  Tel.: 06-30/869-3476
  web: www.kutyamania.hu
  Nyitvatartás: Hétfő-Kedd-Szerda: 10:00 - 18:00 Csütörtök: 14:00 - 20:00; Péntek 8:00 - 17:00

  MONAVET-PHARMA Kisállatgyógyászat, állatpatika, kutyakozmetika, pet-shop
  1152 Bp., Beller Imre u.21-23..
  Tel.: 06-1/306-1159
  e-mail:monavetpharma@gmail.com
  Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00 - 20:00 Szombat: 9:00 - 12:00
  Győr:

  Top Dog Állateledel kisáruház (Topdog Kft) üzleteiben

  Top Dog Depo I.
  9024 Győr, Illyés Gyula u. 8.

  Top Dog Depo II.
  9023 Győr, Kodály Zoltán u. 2/c
  Tel: 06 70 630 7001
  Nyitvatartás: Hétfő-Péntek : 10:00 - 18:00; Szombat 9:00 - 13:00
  web:www.topdoggyor.hu

  Debrecen:

  Kedvenc állateledel és felszerelés szaküzlet(Sze-Fü Bt)
  4024 Debrecen, Szabó Lőrinc út 35 (Liget Lakópark)
  Tel: 06 70 977 7816
  Nyitvatartás: Hétfő-Péntek : 9:00 - 18:00; Szombat 9:00 - 13:00


  Eb-őrző Kft székhelyén (csak előre egyeztetett időpontban)
  4033 Debrecen, György utca 16/B
  Tel.: 06 30 561 2076
  e-mail: info(kukac)lupine.hu

  FIZETÉSI MÓDOK
  A kiszállított árú ellenértékét kétféle módon egyenlítheti ki:
  • Kiszállításkor az áru átvétele előtt KÉSZPÉNZZEL fizethet a futárnak (kivéve Happy Pet futár bankkártyás fizetési módra is van lehetőség) vagy személyes átvétel esetén a rendelésének összegét az üzletekben használt fizetési eszközök bármelyikével - készpénzzel, bankkártyával - egyenlítheti ki
  • Előre történő BANKI ÁTUTALÁSSAL (Kérjük, hogy az átutalás megjegyzés rovatában nevét és a megrendelés számát mindenképpen tüntesse fel!) Előre történő utalás esetén, amennyiben a kiszállított áru értéke kisebb, mint a megrendeléskor fizetett összeg (pl. valamelyik tételt nem tudtuk biztosítani és erről ügyfélszolgálatunk egyeztetett Önnel), úgy azt visszautaljuk Önnek.

  TÁVOLLÉVŐ FELEK KÖZÖTT LÉTREJÖVŐ SZERZŐDÉS
  Megrendelése elküldésével és annak az EB-ŐRZŐ Kft. által történő visszaigazolásával(ez nem azonos az automatikus megrendelés érkeztetéssel) a 17/1999.(II.S.) számú Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerzõdés jön létre, mely szerint az EB-ŐRZŐ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
  Telephely: 4033 Debrecen, György utca 16/B
  Székhely: H-4033 Debrecen, György utca 16/B
  Adószám: 13561048-2-09
  Cégjegyzékszám: 09-09-011851
  E-mail: hudraotto@lupine.hu
  mint Szállító,
  valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételekkel:
  1. A Szállító köteles futárszolgálat útján a Vevő által a Megrendelésben kiválasztott termékeket, az azon megjelölt szállítási címre a vállalt határidőn belül eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében. Amennyiben a Vevő hibájából hiúsul meg az átvétel, úgy Szállító a futár útján következő munkanap újra megpróbálja a kiszállítást.
  2. Vevő köteles az általa feladott Megrendelésben megjelölt módon kifizetni a Megrendelésében szereplő összeget. Amennyiben a Megrendelésében Átutalás fizetési módot jelölte meg, úgy tudomásul veszi, hogy a Szállító csak akkor kezdi meg Megrendelésének teljesítését, ha a Megrendelés értéke megjelent bankszámláján.
  3. A Vevő jogosult a feladott Megrendelését követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jeleznie kell egyszerre az ügyfélszolgálati telefonon és megerősítésként írásban(e-mailben) a Szállító ügyfélszolgálatán. Ebben az esetben a Vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.
  4. Vevő köteles az általa feladott Megrendelésben megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállított termékeket maradéktalanul átvenni. A számlát és a garancia levelet (vevőkártyát) a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot a kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. A jegyzőkönyv két példányban készül és csak a kiszállítást végző futár aláírásával együtt érvényes. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Ezt követően –amennyiben a Vevő a Megrendeléskor a készpénzes fizetést választotta–, köteles a Szállító által küldött Számlán feltüntetett vételárat –mely a termékek szállítási valamint a kezelési és csomagolási költségeit is tartalmazza– készpénzben a kiszállítást végző Futár részére átadni.
  5. A Vevő az áru átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben Vevő 8 munkanapon belül –munkaidőben, a Szállítóval előre egyeztetett időpontban– köteles a sérülésmentes termékeket az eredeti számlával együtt a Szállító telephelyén bemutatni, majd amennyiben semmilyen probléma nem merült fel, úgy a Szállító köteles a visszaszolgáltatott termékek ellenértékét a visszaszolgáltatását követően azonnal készpénzben, vagy a termék Futárral való visszaszolgáltatása esetén 15 munkanapon belül visszatéríteni azt Vevő részére annak bankszámlájára.
  6. Az Elállási jog gyakorlása esetén a Vevő viseli az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatosan felmerülő összes költséget. Amennyiben a Vevő nem személyesen adja át a Szállító telephelyén a terméket, mellyel kapcsolatosan az Elállási jogát gyakorolja, és a visszaküldésre a Szállító szállítási szolgáltatását veszi igénybe, úgy Szállító ezen esetben a visszaküldés során felmerült Futár és az adminisztrációs költségeket levonhatja a visszatérítés árából.
  7. Szállító saját hatáskörben és egyedi elbírálás alapján dönthet ha a visszaküldött termék sérültnek vagy sérült csomagolásúnak, vagy azokban a nem rendeltetésszerű használatból eredően kár keletkezett. Szállító a termékek visszavétele esetén a Futár és az Adminisztrációs költségek mellett levonhatja a termékek Állapotromlásából és a Sérült csomagolásból eredő költségeit is. A Szállító ezen esetben a visszaszolgáltatott termékek nem rendeltetésszerű használatából eredő kárt is összegszerűsítheti és a visszatérítés összegéből szintén levonhatja azt.
  9. Az esetleges jogviták elbírálására Felek a Hajdú-Bihar Megyei Bíróság illetékességét kötik ki. Az itt nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.S.) számú Kormányrendelet szabályai az irányadóak. A vásárlással létrejövő szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, ezért azokat a Szállító nem iktatja.
  Kérjük, hogy problémáival, észrevételeivel forduljon hozzánk bizalommal!
  Tisztelettel:
  EB-ŐRZŐ KFT. csapata
  Folytatás
  
  Gyártók

  "Step in-típusú" hám
  Just Ducky
  (31-45 cm) UTOLSÓ DARAB

  "Step in-típusú" hám </br>Just Ducky</br>(31-45 cm) UTOLSÓ DARAB

  5.680 Ft 4.828 Ft

  1/2” “Step in”...

  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Just Ducky
  (26-33 cm) UTOLSÓ DARAB

  "Step in-típusú" hám </br>Just Ducky</br>(26-33 cm) UTOLSÓ DARAB

  5.480 Ft 4.658 Ft

  1/2” “Step in”...

  ______________________

  "Roman-tipusú" hám
  Teddy Bears
  (23-35 cm)

  "Roman-tipusú" hám</br>Teddy Bears</br>(23-35 cm)

  5.480 Ft 4.658 Ft

  1/2” “Roman” t...

  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Teddy Bears
  (31-45 cm)

  "Step in-típusú" hám </br>Teddy Bears</br>(31-45 cm)

  5.680 Ft 4.828 Ft

  1/2” “Step in”...

  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Teddy Bears
  (26-33 cm)

  "Step in-típusú" hám </br>Teddy Bears</br>(26-33 cm)

  5.480 Ft 4.658 Ft

  1/2” “Step in”...

  ______________________

  Teddy Bears nyakörv
  (16-22 cm)

  Teddy Bears nyakörv</br>(16-22 cm)

  3.380 Ft 2.873 Ft

  A LUPINE nyakörv Te...

  ______________________

  "Roman-tipusú" hám
  Candy Apple
  (31-50 cm) UTOLSÓ DARAB!

  "Roman-tipusú" hám</br>Candy Apple</br>(31-50 cm) UTOLSÓ DARAB!

  5.680 Ft 4.828 Ft

  1/2” “Roman” t...

  ______________________

  Wild west nyakörv
  (16-22 cm)

  Wild west nyakörv</br>(16-22 cm)

  3.380 Ft 2.873 Ft

  A LUPINE nyakörv Wi...

  ______________________

  "Roman-típusú" hám
  Candy Apple
  (23-35 cm) UTOLSÓ DARAB!

  "Roman-típusú" hám</br>Candy Apple</br>(23-35 cm) UTOLSÓ DARAB!

  5.480 Ft 4.658 Ft

  1/2” “Roman” t...

  ______________________

  "Roman-típusú" hám
  Big Easy
  (22-35 cm)

  "Roman-típusú" hám</br>Big Easy</br>(22-35 cm)

  5.480 Ft 4.658 Ft

  1/2” “Roman” t...

  ______________________

  GoughNuts karika Original (M-L) zöld

  GoughNuts karika Original (M-L) zöld

  9.990 Ft
  GoughNuts Original k...


  ______________________

  Labda Pro 50 (kemény kutyáknak)

  Labda Pro 50 (kemény kutyáknak)

  11.590 Ft
  GoughNuts Pro 50 lab...


  ______________________

  Labda Original fekete

  Labda Original fekete

  10.790 Ft
  GoughNuts Original l...


  ______________________

  Rose Garden póráz
  (61 cm)

  Rose Garden póráz</br>(61 cm)

  4.980 Ft
  Rose Garden mintás ...


  ______________________

  Rose Garden póráz
  (183 cm)

  Rose Garden póráz</br>(183 cm)

  6.080 Ft
  Rose Garden mintás ...


  ______________________

  Rose Garden póráz
  (122 cm)

  Rose Garden póráz</br>(122 cm)

  5.580 Ft
  Rose Garden mintás ...


  ______________________

  Rose Garden nyakörv
  (41-71 cm)

  Rose Garden nyakörv</br>(41-71 cm)

  4.850 Ft
  1" LUPINE nyakörv R...


  ______________________

  Rose Garden nyakörv
  (31-50 cm)

  Rose Garden nyakörv</br>(31-50 cm)

  4.650 Ft
  1" LUPINE nyakörv R...


  ______________________

  (Fél)Fojtó nyakörv Rose Garden (39-55 cm)

  (Fél)Fojtó nyakörv Rose Garden (39-55 cm)

  5.080 Ft
  LUPINE fojtó nyakö...


  ______________________

  Rain Song póráz
  (61 cm)

  Rain Song póráz</br>(61 cm)

  4.980 Ft
  Rain Song mintás LU...


  ______________________

  Rain Song póráz
  (183 cm)

  Rain Song póráz</br>(183 cm)

  6.080 Ft
  Rain Song mintás LU...


  ______________________

  Rain Song póráz
  (122 cm)

  Rain Song póráz</br>(122 cm)

  5.580 Ft
  Rain Song mintás LU...


  ______________________

  Rain Song nyakörv
  (41-71 cm)

  Rain Song nyakörv</br>(41-71 cm)

  4.850 Ft
  1" LUPINE nyakörv R...


  ______________________

  Rain Song nyakörv
  (31-50 cm)

  Rain Song nyakörv</br>(31-50 cm)

  4.650 Ft
  1" LUPINE nyakörv R...


  ______________________

  (Fél)Fojtó nyakörv Rain Song (39-55 cm)

  (Fél)Fojtó nyakörv Rain Song (39-55 cm)

  5.080 Ft
  LUPINE fojtó nyakö...


  ______________________

  Alpen Glow póráz
  (61 cm)

  Alpen Glow póráz</br>(61 cm)

  4.980 Ft
  Alpen Glow mintás L...


  ______________________

  (Fél)Fojtó nyakörv Alpen Glow (39-55 cm)

  (Fél)Fojtó nyakörv Alpen Glow (39-55 cm)

  5.080 Ft
  LUPINE fojtó nyakö...


  ______________________

  Alpen Glow póráz
  (183 cm)

  Alpen Glow póráz</br>(183 cm)

  6.080 Ft
  Alpen Glow mintás L...


  ______________________

  Alpen Glow póráz
  (122 cm)

  Alpen Glow póráz</br>(122 cm)

  5.580 Ft
  Alpen Glow mintás L...


  ______________________

  Alpen Glow nyakörv
  (41-71 cm)

  Alpen Glow nyakörv</br>(41-71 cm)

  4.850 Ft
  1" LUPINE nyakörv A...


  ______________________

  Alpen Glow nyakörv
  (31-50 cm)

  Alpen Glow nyakörv</br>(31-50 cm)

  4.650 Ft
  1" LUPINE nyakörv A...


  ______________________

  Alpen Glow póráz
  (122 cm)

  Alpen Glow póráz</br>(122 cm)

  5.180 Ft
  Alpen Glow mintás L...


  ______________________

  "Roman-típusú" hám
  Rose Garden
  (36-60 cm)

  "Roman-típusú" hám </br>Rose Garden</br>(36-60 cm)

  7.380 Ft
  3/4” “Roman” t...


  ______________________

  "Roman-típusú" hám
  Rose Garden
  (51-81 cm)

  "Roman-típusú" hám </br>Rose Garden</br>(51-81 cm)

  8.180 Ft
  3/4” “Roman” t...


  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Rose Garden
  (39-53 cm)

  "Step in-típusú" hám </br>Rose Garden</br>(39-53 cm)

  7.380 Ft
  3/4” “Step in”...


  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Rose Garden
  (51-76 cm)

  "Step in-típusú" hám </br>Rose Garden</br>(51-76 cm)

  8.180 Ft
  3/4” “Step in”...


  ______________________

  Rose Garden póráz
  (183 cm)

  Rose Garden póráz</br>(183 cm)

  5.680 Ft
  Rose Garden mintás ...


  ______________________

  Rose Garden
  (23-35 cm)

  Rose Garden</br>(23-35 cm)

  4.080 Ft
  Méret: - széless...


  ______________________

  Rose Garden
  (34-55 cm)

  Rose Garden</br>(34-55 cm)

  4.280 Ft
  A LUPINE nyakörv Ro...


  ______________________

  Alpen Glow
  (34-55 cm)

  Alpen Glow</br>(34-55 cm)

  4.280 Ft
  A LUPINE nyakörv Al...


  ______________________

  Alpen Glow
  (23-35 cm)

  Alpen Glow</br>(23-35 cm)

  4.080 Ft
  Méret: - széless...


  ______________________

  Alpen Glow póráz
  (183 cm)

  Alpen Glow póráz</br>(183 cm)

  5.680 Ft
  Alpen Glow mintás L...


  ______________________

  Rose Garden póráz
  (122 cm)

  Rose Garden póráz</br>(122 cm)

  5.180 Ft
  Rose Garden mintás ...


  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Alpen Glow
  (51-76 cm)

  "Step in-típusú" hám </br>Alpen Glow</br>(51-76 cm)

  8.180 Ft
  3/4” “Step in”...


  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Alpen Glow
  (39-53 cm)

  "Step in-típusú" hám </br>Alpen Glow</br>(39-53 cm)

  7.380 Ft
  3/4” “Step in”...


  ______________________

  "Roman-típusú" hám
  Alpen Glow
  (51-81 cm)

  "Roman-típusú" hám </br>Alpen Glow</br>(51-81 cm)

  8.180 Ft
  3/4” “Roman” t...


  ______________________

  "Roman-típusú" hám
  Alpen Glow
  (36-60 cm)

  "Roman-típusú" hám </br>Alpen Glow</br>(36-60 cm)

  7.380 Ft
  3/4” “Roman” t...


  ______________________

  "Roman-típusú" hám
  Rain Song
  (51-81 cm)

  "Roman-típusú" hám </br>Rain Song</br>(51-81 cm)

  8.180 Ft
  3/4” “Roman” t...


  ______________________

  "Roman-típusú" hám
  Rain Song
  (36-60 cm)

  "Roman-típusú" hám </br>Rain Song</br>(36-60 cm)

  7.380 Ft
  3/4” “Roman” t...


  ______________________

  Rain Song póráz
  (183 cm)

  Rain Song póráz</br>(183 cm)

  5.680 Ft
  Rain Song mintás LU...


  ______________________

  Peace Pup
  (39-63 cm)

  Peace Pup</br>(39-63 cm)

  4.480 Ft
  A LUPINE nyakörv Pe...


  ______________________

  Peace Pup póráz
  (61 cm)

  Peace Pup póráz</br>(61 cm)

  4.480 Ft
  Peace Pup mintás LU...


  ______________________

  Fly Away (fácános) póráz
  (61 cm)

  Fly Away (fácános) póráz</br>(61 cm)

  4.480 Ft
  Fly Away (fácán) m...


  ______________________

  Rose Garden póráz
  (183 cm)

  Rose Garden póráz</br>(183 cm)

  4.550 Ft
  Rose Garden mintás ...


  ______________________

  Rose Garden póráz
  (122 cm)

  Rose Garden póráz</br>(122 cm)

  4.350 Ft
  Rose Garden mintás ...


  ______________________

  Rose Garden nyakörv
  (25-41 cm)

  Rose Garden nyakörv</br>(25-41 cm)

  3.380 Ft
  A LUPINE nyakörv Ro...


  ______________________

  Rose Garden nyakörv
  (21-30 cm)

  Rose Garden nyakörv</br>(21-30 cm)

  3.380 Ft
  A LUPINE nyakörv Ro...


  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Rose Garden
  (32-45 cm)

  "Step in-típusú" hám </br>Rose Garden</br>(32-45 cm)

  5.680 Ft
  1/2” “Step in”...


  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Rose Garden
  (26-33 cm)

  "Step in-típusú" hám </br>Rose Garden</br>(26-33 cm)

  5.480 Ft
  1/2” “Step in”...


  ______________________

  "Roman-tipusú" hám
  Rose Garden
  (31-50 cm)

  "Roman-tipusú" hám</br>Rose Garden</br>(31-50 cm)

  5.680 Ft
  1/2” “Roman” t...


  ______________________

  "Roman-típusú" hám
  Rose Garden
  (22-35 cm)

  "Roman-típusú" hám</br>Rose Garden</br>(22-35 cm)

  5.480 Ft
  1/2” “Roman” t...


  ______________________

  Rain Song póráz
  (183 cm)

  Rain Song póráz</br>(183 cm)

  4.550 Ft
  Rain Song mintás LU...


  ______________________

  Rain Song póráz
  (122 cm)

  Rain Song póráz</br>(122 cm)

  4.350 Ft
  Rain Song mintás LU...


  ______________________

  Rain Song nyakörv
  (25-41 cm)

  Rain Song nyakörv</br>(25-41 cm)

  3.380 Ft
  A LUPINE nyakörv Ra...


  ______________________

  Rain Song nyakörv
  (21-30 cm)

  Rain Song nyakörv</br>(21-30 cm)

  3.380 Ft
  A LUPINE nyakörv Ra...


  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Rain Song
  (32-45 cm)

  "Step in-típusú" hám </br>Rain Song</br>(32-45 cm)

  5.680 Ft
  1/2” “Step in”...


  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Rain Song
  (26-33 cm)

  "Step in-típusú" hám </br>Rain Song</br>(26-33 cm)

  5.480 Ft
  1/2” “Step in”...


  ______________________

  "Roman-tipusú" hám
  Rain Song
  (31-50 cm)

  "Roman-tipusú" hám</br>Rain Song</br>(31-50 cm)

  5.680 Ft
  1/2” “Roman” t...


  ______________________

  "Roman-típusú" hám
  Rain Song
  (22-35 cm)

  "Roman-típusú" hám</br>Rain Song</br>(22-35 cm)

  5.480 Ft
  1/2” “Roman” t...


  ______________________

  Stocking Stuffer cicanyakörv csengővel
  (21-30 cm)

  Stocking Stuffer cicanyakörv csengővel</br>(21-30 cm)

  3.500 Ft
  A LUPINE nyakörv eg...


  ______________________

  Christmas Cheer cicanyakörv csengővel
  (21-30 cm)

  Christmas Cheer cicanyakörv csengővel</br>(21-30 cm)

  3.500 Ft
  A LUPINE nyakörv eg...


  ______________________

  Christmas Cheer póráz
  (183 cm, 2,5)

  Christmas Cheer póráz</br>(183 cm, 2,5)

  6.080 Ft
  A LUPINE nyakörv eg...


  ______________________

  Christmas Cheer karácsonyi póráz
  (183 cm, 1,9)

  Christmas Cheer karácsonyi póráz</br>(183 cm, 1,9)

  5.680 Ft
  A LUPINE nyakörv eg...


  ______________________

  Christmas Cheer karácsonyi póráz
  (183 cm, 1,25)

  Christmas Cheer karácsonyi póráz</br>(183 cm, 1,25)

  4.550 Ft
  A LUPINE nyakörv eg...


  ______________________

  Christmas Cheer karácsonyi nyakörv
  (41-71 cm)

  Christmas Cheer karácsonyi nyakörv</br>(41-71 cm)

  4.850 Ft
  A LUPINE nyakörv eg...


  ______________________

  Christmas Cheer nyakörv
  (31-50 cm)

  Christmas Cheer nyakörv</br>(31-50 cm)

  4.650 Ft
  A LUPINE nyakörv eg...


  ______________________

  Christmas Cheer nyakörv
  (34-55 cm)

  Christmas Cheer nyakörv</br>(34-55 cm)

  4.280 Ft
  A LUPINE nyakörv eg...


  ______________________

  Christmas Cheer karácsonyi nyakörv
  (23-35 cm)

  Christmas Cheer karácsonyi nyakörv</br>(23-35 cm)

  4.080 Ft
  A LUPINE nyakörv eg...


  ______________________

  Christmas Cheer nyakörv
  (25-41 cm)

  Christmas Cheer nyakörv</br>(25-41 cm)

  3.380 Ft
  A LUPINE nyakörv eg...


  ______________________

  Stocking Stuffer nyakörv
  (21-30 cm)

  Stocking Stuffer nyakörv</br>(21-30 cm)

  3.380 Ft
  A LUPINE nyakörv eg...


  ______________________

  GoughNuts karika .75 Small PRO50

  GoughNuts karika .75 Small PRO50

  9.990 Ft
  GoughNuts Small kari...


  ______________________

  GoughNuts karika .75 Small zöld

  GoughNuts karika .75 Small zöld

  7.790 Ft
  GoughNuts Small kari...


  ______________________

  Just Ducky póráz
  (183 cm)

  Just Ducky póráz</br>(183 cm)

  4.550 Ft
  Just Ducky mintás L...


  ______________________

  Just Ducky póráz
  (122 cm)

  Just Ducky póráz</br>(122 cm)

  4.350 Ft
  Just Ducky mintás L...


  ______________________

  Just Ducky nyakörv
  (26-40 cm)

  Just Ducky nyakörv</br>(26-40 cm)

  3.380 Ft
  A LUPINE nyakörv Ju...


  ______________________

  Just Ducky nyakörv
  (21-30 cm)

  Just Ducky nyakörv</br>(21-30 cm)

  3.380 Ft
  A LUPINE nyakörv Ju...


  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Just Ducky
  (26-33 cm) UTOLSÓ DARAB

  "Step in-típusú" hám </br>Just Ducky</br>(26-33 cm) UTOLSÓ DARAB

  5.480 Ft 4.658 Ft
  1/2” “Step in”...


  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Just Ducky
  (31-45 cm) UTOLSÓ DARAB

  "Step in-típusú" hám </br>Just Ducky</br>(31-45 cm) UTOLSÓ DARAB

  5.680 Ft 4.828 Ft
  1/2” “Step in”...


  ______________________

  Cherry Blossom póráz
  (122 cm) UTOLSÓ DARAB!

  Cherry Blossom póráz</br>(122 cm) UTOLSÓ DARAB!

  4.350 Ft
  Cherry Blossom mint...


  ______________________

  H-hám
  Candy Apple
  (31-50 cm)UTOLSÓ DARAB!

  H-hám</br>Candy Apple</br>(31-50 cm)UTOLSÓ DARAB!

  5.050 Ft
  1/2 “ “H - stíl...


  ______________________

  H-hám
  Candy Apple
  (22-35 cm) UTOLSÓ DARAB!

  H-hám</br>Candy Apple</br>(22-35 cm) UTOLSÓ DARAB!

  4.850 Ft
  1/2 “ “H - stíl...


  ______________________

  Candy Apple póráz
  (183 cm)

  Candy Apple póráz</br>(183 cm)

  4.550 Ft
  Candy Apple mintás ...


  ______________________

  Teddy Bears nyakörv
  (26-40 cm)

  Teddy Bears nyakörv</br>(26-40 cm)

  3.380 Ft
  A LUPINE nyakörv Te...


  ______________________

  Stocking Stuffer póráz
  (183 cm, 2,5)

  Stocking Stuffer póráz</br>(183 cm, 2,5)

  6.080 Ft
  A LUPINE nyakörv eg...


  ______________________

  Stocking Stuffer karácsonyi nyakörv
  (41-71 cm)

  Stocking Stuffer karácsonyi nyakörv</br>(41-71 cm)

  4.850 Ft
  A LUPINE nyakörv eg...


  ______________________

  Stocking Stuffer nyakörv
  (31-50 cm)

  Stocking Stuffer nyakörv</br>(31-50 cm)

  4.650 Ft
  A LUPINE nyakörv eg...


  ______________________

  Stocking Stuffer karácsonyi póráz
  (183 cm, 1,9)

  Stocking Stuffer karácsonyi póráz</br>(183 cm, 1,9)

  5.680 Ft
  A LUPINE nyakörv eg...


  ______________________

  Stocking Stuffer nyakörv
  (34-55 cm)

  Stocking Stuffer nyakörv</br>(34-55 cm)

  4.280 Ft
  A LUPINE nyakörv eg...


  ______________________

  Stocking Stuffer karácsonyi nyakörv
  (23-35 cm)

  Stocking Stuffer karácsonyi nyakörv</br>(23-35 cm)

  4.080 Ft
  A LUPINE nyakörv eg...


  ______________________

  Stocking Stuffer karácsonyi póráz
  (183 cm, 1,25)

  Stocking Stuffer karácsonyi póráz</br>(183 cm, 1,25)

  4.550 Ft
  A LUPINE nyakörv eg...


  ______________________

  Stocking Stuffer nyakörv
  (25-41 cm)

  Stocking Stuffer nyakörv</br>(25-41 cm)

  3.380 Ft
  A LUPINE nyakörv eg...


  ______________________

  Christmas Cheers nyakörv
  (21-30 cm)

  Christmas Cheers nyakörv</br>(21-30 cm)

  3.380 Ft
  A LUPINE nyakörv eg...


  ______________________

  Alpen Glow póráz
  (183 cm)

  Alpen Glow póráz</br>(183 cm)

  4.550 Ft
  Alpen Glow mintás L...


  ______________________

  Alpen Glow póráz
  (122 cm)

  Alpen Glow póráz</br>(122 cm)

  4.350 Ft
  Alpen Glow mintás L...


  ______________________

  Alpen Glow nyakörv
  (25-41 cm)

  Alpen Glow nyakörv</br>(25-41 cm)

  3.380 Ft
  A LUPINE nyakörv Al...


  ______________________

  Alpen Glow nyakörv
  (21-30 cm)

  Alpen Glow nyakörv</br>(21-30 cm)

  3.380 Ft
  A LUPINE nyakörv Al...


  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Alpen Glow
  (32-45 cm)

  "Step in-típusú" hám </br>Alpen Glow</br>(32-45 cm)

  5.680 Ft
  1/2” “Step in”...


  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Alpen Glow
  (26-33 cm)

  "Step in-típusú" hám </br>Alpen Glow</br>(26-33 cm)

  5.480 Ft
  1/2” “Step in”...


  ______________________

  "Roman-tipusú" hám
  Alpen Glow
  (31-50 cm)

  "Roman-tipusú" hám</br>Alpen Glow</br>(31-50 cm)

  5.680 Ft
  1/2” “Roman” t...


  ______________________

  "Roman-típusú" hám
  Alpen Glow
  (23-35 cm)

  "Roman-típusú" hám</br>Alpen Glow</br>(23-35 cm)

  5.480 Ft
  1/2” “Roman” t...


  ______________________

  GoughNuts Tug Toy

  GoughNuts Tug Toy

  13.090 Ft
  GoughNuts TUG vontat...


  ______________________

  GoughNuts bot MaXX Pro50 (XL-XXL)

  GoughNuts bot MaXX Pro50 (XL-XXL)

  15.490 Ft
  GoughNuts MaXX Pro 5...


  ______________________

  GoughNuts bot Pro50 (M-L)

  GoughNuts bot Pro50 (M-L)

  11.590 Ft
  GoughNuts Pro 50 bot...


  ______________________

  GoughNuts karika MaXX PRO 50 (XL)

  GoughNuts karika MaXX PRO 50 (XL)

  15.490 Ft
  GoughNuts MaXX Pro 5...


  ______________________

  GoughNuts karika Original PRO 50 (L)

  GoughNuts karika Original PRO 50 (L)

  11.590 Ft
  GoughNuts Original P...


  ______________________

  GoughNuts karika Original (M-L)

  GoughNuts karika Original (M-L)

  10.790 Ft
  GoughNuts Original k...


  ______________________

  GoughNuts karika .75 Small

  GoughNuts karika .75 Small

  8.490 Ft
  GoughNuts Small kari...


  ______________________

  Java Dog biléta

  Java Dog biléta

  2.990 Ft
  Java Dog - Lupine mi...


  ______________________

  Pink Dog biléta

  Pink Dog biléta

  2.990 Ft
  Pink Dog - Lupine mi...


  ______________________

  Woofstock biléta

  Woofstock biléta

  2.990 Ft
  Lupine Woofstock min...


  ______________________

  Rain Song biléta

  Rain Song biléta

  2.990 Ft
  Lupine Rain Song min...


  ______________________

  Go Go Gecko biléta

  Go Go Gecko biléta

  2.990 Ft
  Lupine Go Go Gecko m...


  ______________________

  Sea Glass biléta

  Sea Glass biléta

  2.990 Ft
  Lupine Sea Glass min...


  ______________________

  Tail Feathers biléta

  Tail Feathers biléta

  2.990 Ft
  Lupine Tail Feathers...


  ______________________

  Puppy Love biléta

  Puppy Love biléta

  2.990 Ft
  Lupine Puppy Love mi...


  ______________________

  Dapper Dog biléta

  Dapper Dog biléta

  2.990 Ft
  Lupine Dapper Dog mi...


  ______________________

  Tickled Pink biléta

  Tickled Pink biléta

  2.990 Ft
  Lupine Tickled mint...


  ______________________

  Muddy Paws biléta

  Muddy Paws biléta

  2.990 Ft
  Lupine Muddy Paws mi...


  ______________________

  Lupine Supersoft jelölő nyakörv darab

  Lupine Supersoft jelölő nyakörv darab

  1.190 Ft
  Lupine szoktató/ je...


  ______________________

  Lupine Standard jelölő nyakörv (darab)

  Lupine Standard jelölő nyakörv (darab)

  1.190 Ft
  Standard - A “toty...


  ______________________

  Lupine Soft jelölő nyakörv darab

  Lupine Soft jelölő nyakörv darab

  1.190 Ft
  Lupine szoktató/ je...


  ______________________

  H-hám
  Teddy Bears
  (22-35 cm) UTOLSÓ DARAB!

  H-hám</br>Teddy Bears</br>(22-35 cm) UTOLSÓ DARAB!

  4.850 Ft
  1/2 “ “H - stíl...


  ______________________

  H-hám
  Lollipop
  (31-50 cm)

  H-hám</br>Lollipop</br>(31-50 cm)

  5.050 Ft
  1/2 “ “H - stíl...


  ______________________

  H-hám
  Lollipop
  (22-35 cm)

  H-hám</br>Lollipop</br>(22-35 cm)

  4.850 Ft
  1/2 “ “H - stíl...


  ______________________

  H-hám
  Jelly Roll
  (31-50 cm)

  H-hám</br>Jelly Roll</br>(31-50 cm)

  5.050 Ft
  1/2 “ “H - stíl...


  ______________________

  H-hám
  Go Go Gecko
  (31-50 cm)

  H-hám</br>Go Go Gecko</br>(31-50 cm)

  5.050 Ft
  1/2 “ “H - stíl...


  ______________________

  H-hám
  Jelly Roll
  (22-35 cm)

  H-hám</br>Jelly Roll</br>(22-35 cm)

  4.850 Ft
  1/2 “ “H - stíl...


  ______________________

  H-hám
  Go Go Gecko
  (22-35 cm)

  H-hám</br>Go Go Gecko</br>(22-35 cm)

  4.850 Ft
  1/2 “ “H - stíl...


  ______________________

  (Fél)Fojtó nyakörv Sea Glass (39-55 cm)

  (Fél)Fojtó nyakörv Sea Glass (39-55 cm)

  5.080 Ft
  LUPINE fojtó nyakö...


  ______________________

  (Fél)Fojtó nyakörv Down Under (39-55 cm)

  (Fél)Fojtó nyakörv Down Under (39-55 cm)

  5.080 Ft
  LUPINE fojtó nyakö...


  ______________________

  Kék "Roman-típusú" hám
  (50-80 cm)

  Kék "Roman-típusú" hám</br>(50-80 cm)

  7.480 Ft
  1” Kék Lupine “...


  ______________________

  Shadow Hunter póráz
  (183 cm)

  Shadow Hunter póráz</br>(183 cm)

  6.080 Ft
  Shadow Hunter mintá...


  ______________________

  ACU (terepmintás) póráz
  (122 cm)

  ACU (terepmintás) póráz</br>(122 cm)

  5.580 Ft
  Terepmintásl mintá...


  ______________________

  Jelly Roll póráz
  (183 cm)

  Jelly Roll póráz</br>(183 cm)

  6.080 Ft
  Jelly Roll mintás L...


  ______________________

  Jelly Roll póráz
  (122 cm)

  Jelly Roll póráz</br>(122 cm)

  5.580 Ft
  Jelly Roll mintás L...


  ______________________

  Down Under póráz
  (122 cm)

  Down Under póráz</br>(122 cm)

  5.580 Ft
  Down Under mintás L...


  ______________________

  Bling Bonz póráz
  (122 cm)

  Bling Bonz póráz</br>(122 cm)

  5.580 Ft
  Bling Bonz mintás L...


  ______________________

  Beetlemania póráz
  (122 cm)

  Beetlemania póráz</br>(122 cm)

  5.580 Ft
  Beetlemania mintás ...


  ______________________

  ACU (terepmintás) nyakörv
  (41-71 cm)

  ACU (terepmintás) nyakörv</br>(41-71 cm)

  4.850 Ft
  1" LUPINE nyakörv t...


  ______________________

  Jelly Roll nyakörv
  (41-71 cm)

  Jelly Roll nyakörv</br>(41-71 cm)

  4.850 Ft
  1" LUPINE nyakörv J...


  ______________________

  Jelly Roll nyakörv
  (31-50 cm)

  Jelly Roll nyakörv</br>(31-50 cm)

  4.650 Ft
  1" LUPINE nyakörv J...


  ______________________

  Lila nyakörv
  (31-50 cm)

  Lila nyakörv</br>(31-50 cm)

  3.580 Ft
  1" Lila LUPINE nyak...


  ______________________

  Fekete nyakörv
  (31-50 cm)

  Fekete nyakörv</br>(31-50 cm)

  3.580 Ft
  1" Fekete LUPINE nya...


  ______________________

  Piros nyakörv
  (31-50 cm)

  Piros nyakörv</br>(31-50 cm)

  3.580 Ft
  1" Piros LUPINE nyak...


  ______________________

  Kék nyakörv
  (31-50 cm)

  Kék nyakörv</br>(31-50 cm)

  3.580 Ft
  1" Kék LUPINE nyak...


  ______________________

  (Fél)Fojtó nyakörv Tickled Pink (26-35 cm)

  (Fél)Fojtó nyakörv Tickled Pink (26-35 cm)

  4.280 Ft
  LUPINE fojtó nyakö...


  ______________________

  (Fél)Fojtó nyakörv Muddy Paws (26-35 cm)

  (Fél)Fojtó nyakörv Muddy Paws (26-35 cm)

  4.280 Ft
  LUPINE fojtó nyakö...


  ______________________

  (Fél)fojtó nyakörv Tickled Pink (36-51 cm)

  (Fél)fojtó nyakörv Tickled Pink (36-51 cm)

  4.580 Ft
  LUPINE félfojtó ny...


  ______________________

  (Fél)fojtó nyakörv Muddy Paws(36-51 cm)

  (Fél)fojtó nyakörv Muddy Paws(36-51 cm)

  4.580 Ft
  LUPINE félfojtó ny...


  ______________________

  "Roman-típusú" hám
  Fekete
  (31-50 cm)

  "Roman-típusú" hám </br>Fekete</br>(31-50 cm)

  5.380 Ft
  3/4” “Roman” t...


  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Fly Away
  (39-53 cm)

  "Step in-típusú" hám </br>Fly Away</br>(39-53 cm)

  7.380 Ft
  3/4” “Step in”...


  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Crazy Daisy
  (51-76 cm)

  "Step in-típusú" hám </br>Crazy Daisy</br>(51-76 cm)

  8.180 Ft
  3/4” “Step in”...


  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Bling Bonz
  (51-76 cm)

  "Step in-típusú" hám </br>Bling Bonz</br>(51-76 cm)

  8.180 Ft
  3/4” “Step in”...


  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Bling Bonz
  (39-53 cm)

  "Step in-típusú" hám </br>Bling Bonz</br>(39-53 cm)

  7.380 Ft
  3/4” “Step in”...


  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Tail Feathers
  (51-76 cm)

  "Step in-típusú" hám </br>Tail Feathers</br>(51-76 cm)

  8.180 Ft
  3/4” “Step in”...


  ______________________

  "Roman-típusú" hám
  Tail Feathers
  (51-81 cm)

  "Roman-típusú" hám </br>Tail Feathers</br>(51-81 cm)

  8.180 Ft
  3/4” “Roman” t...


  ______________________

  "Roman-típusú" hám
  Tail Feathers
  (36-60 cm)

  "Roman-típusú" hám </br>Tail Feathers</br>(36-60 cm)

  7.380 Ft
  3/4” “Roman” t...


  ______________________

  "Roman-típusú" hám
  Sea Glass
  (51-81 cm)

  "Roman-típusú" hám </br>Sea Glass</br>(51-81 cm)

  8.180 Ft
  3/4” “Roman” t...


  ______________________

  "Roman-típusú" hám
  Sea Glass
  (36-60 cm)

  "Roman-típusú" hám </br>Sea Glass</br>(36-60 cm)

  7.380 Ft
  3/4” “Roman” t...


  ______________________

  "Roman-típusú" hám
  Jelly Roll
  (51-81 cm)

  "Roman-típusú" hám </br>Jelly Roll</br>(51-81 cm)

  8.180 Ft
  3/4” “Roman” t...


  ______________________

  "Roman-típusú" hám
  Jelly Roll
  (36-60 cm)

  "Roman-típusú" hám </br> Jelly Roll</br>(36-60 cm)

  7.380 Ft
  3/4” “Roman” t...


  ______________________

  "Roman-típusú" hám
  Go Go Gecko
  (51-81 cm)

  "Roman-típusú" hám </br>Go Go Gecko</br>(51-81 cm)

  8.180 Ft
  3/4” “Roman” t...


  ______________________

  "Roman-típusú" hám
  Go Go Gecko
  (36-60 cm)

  "Roman-típusú" hám </br>Go Go Gecko</br>(36-60 cm)

  7.380 Ft
  3/4” “Roman” t...


  ______________________

  "Roman-típusú" hám
  Bling bonz
  (36-60 cm)

  "Roman-típusú" hám </br>Bling bonz</br>(36-60 cm)

  7.380 Ft
  3/4” “Roman” t...


  ______________________

  "Roman-típusú" hám
  Bling bonz
  (51-81 cm)

  "Roman-típusú" hám </br>Bling bonz</br>(51-81 cm)

  8.180 Ft
  3/4” “Roman” t...


  ______________________

  "Roman-típusú" hám
  Beetlemania
  (51-81 cm)

  "Roman-típusú" hám </br>Beetlemania</br>(51-81 cm)

  8.180 Ft
  3/4” “Roman” t...


  ______________________

  "Roman-típusú" hám
  Beetlemania
  (36-60 cm)

  "Roman-típusú" hám </br>Beetlemania</br>(36-60 cm)

  7.380 Ft
  3/4” “Roman” t...


  ______________________

  "Roman-típusú" hám
  Fly Away
  (51-81 cm)

  "Roman-típusú" hám </br>Fly Away</br>(51-81 cm)

  8.180 Ft
  3/4” “Roman” t...


  ______________________

  "Roman-típusú" hám
  Fly Away
  (36-60 cm)

  "Roman-típusú" hám </br>Fly Away</br>(36-60 cm)

  7.380 Ft
  3/4” “Roman” t...


  ______________________

  Bling Bonz póráz
  (183 cm)

  Bling Bonz póráz</br>(183 cm)

  5.680 Ft
  Bling Bonz mintás L...


  ______________________

  Bling Bonz póráz
  (122 cm)

  Bling Bonz póráz</br>(122 cm)

  5.180 Ft
  Bling Bonz mintás L...


  ______________________

  Rózsaszín póráz
  (122 cm)

  Rózsaszín póráz</br>(122 cm)

  3.980 Ft
  Rózsaszín LUPINE p...


  ______________________

  Go Go Gecko póráz
  (122 cm)

  Go Go Gecko póráz</br>(122 cm)

  5.180 Ft
  Go Go Gecko mintás ...


  ______________________

  Rózsaszín nyakörv
  (34-55 cm)

  Rózsaszín nyakörv</br>(34-55 cm)

  3.080 Ft
  A LUPINE nyakörv r...


  ______________________

  Rózsaszín nyakörv
  (23-35 cm)

  Rózsaszín nyakörv</br>(23-35 cm)

  3.080 Ft
  A LUPINE nyakörv r...


  ______________________

  Bling Bonz nyakörv
  (34-55 cm)

  Bling Bonz nyakörv</br>(34-55 cm)

  4.280 Ft
  A LUPINE nyakörv Bl...


  ______________________

  Bling Bonz nyakörv
  (23-35 cm)

  Bling Bonz nyakörv</br>(23-35 cm)

  4.080 Ft
  A LUPINE nyakörv Bl...


  ______________________

  Tickled Pink nyakörv
  (39-63 cm)

  Tickled Pink nyakörv</br>(39-63 cm)

  4.480 Ft
  A LUPINE nyakörv Te...


  ______________________

  Muddy Paws nyakörv
  (39-63 cm)

  Muddy Paws nyakörv</br>(39-63 cm)

  4.480 Ft
  A LUPINE nyakörv Mu...


  ______________________

  Fly Away nyakörv
  (39-63 cm)

  Fly Away nyakörv</br>(39-63 cm)

  4.480 Ft
  A LUPINE nyakörv Cr...


  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Wing It
  (31-45 cm)

  "Step in-típusú" hám </br>Wing It</br>(31-45 cm)

  5.680 Ft
  1/2” “Step in”...


  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Wing It
  (26-33 cm)

  "Step in-típusú" hám </br>Wing It</br>(26-33 cm)

  5.480 Ft
  1/2” “Step in”...


  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Tickled Pink
  (31-45 cm)

  "Step in-típusú" hám </br>Tickled Pink</br>(31-45 cm)

  5.680 Ft
  1/2” “Step in”...


  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Spring Fling
  (31-45 cm)

  "Step in-típusú" hám </br>Spring Fling</br>(31-45 cm)

  5.680 Ft
  1/2” “Step in”...


  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Spring Fling
  (26-33 cm)

  "Step in-típusú" hám </br>Spring Fling</br>(26-33 cm)

  5.480 Ft
  1/2” “Step in”...


  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Big Easy
  (32-45 cm)

  "Step in-típusú" hám </br>Big Easy</br>(32-45 cm)

  5.680 Ft
  1/2” “Step in”...


  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Big Easy
  (26-33 cm)

  "Step in-típusú" hám </br>Big Easy</br>(26-33 cm)

  5.480 Ft
  1/2” “Step in”...


  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Sea Glass
  (31-45 cm)

  "Step in-típusú" hám </br>Sea Glass</br>(31-45 cm)

  5.680 Ft
  1/2” “Step in”...


  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Sea Glass
  (26-33 cm)

  "Step in-típusú" hám </br>Sea Glass</br>(26-33 cm)

  5.480 Ft
  1/2” “Step in”...


  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Puppy Love
  (31-45 cm)

  "Step in-típusú" hám </br>Puppy Love</br>(31-45 cm)

  5.680 Ft
  1/2” “Step in”...


  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Puppy Love
  (26-33 cm)

  "Step in-típusú" hám </br>Puppy Love</br>(26-33 cm)

  5.480 Ft
  1/2” “Step in”...


  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Jelly Roll
  (32-45 cm)

  "Step in-típusú" hám </br>Jelly Roll</br>(32-45 cm)

  5.680 Ft
  1/2” “Step in”...


  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Jelly Roll
  (26-33 cm)

  "Step in-típusú" hám </br>Jelly Roll</br>(26-33 cm)

  5.480 Ft
  1/2” “Step in”...


  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Go Go Gecko
  (32-45 cm)

  "Step in-típusú" hám </br>Go Go Gecko</br>(32-45 cm)

  5.680 Ft
  1/2” “Step in”...


  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Go Go Gecko
  (26-33 cm)

  "Step in-típusú" hám </br>Go Go Gecko</br>(26-33 cm)

  5.480 Ft
  1/2” “Step in”...


  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Down Under
  (32-45 cm)

  "Step in-típusú" hám </br>Down Under</br>(32-45 cm)

  5.680 Ft
  1/2” “Step in”...


  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Down Under
  (26-33 cm)

  "Step in-típusú" hám </br>Down Under</br>(26-33 cm)

  5.480 Ft
  1/2” “Step in”...


  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Dapper Dog
  (32-45 cm)

  "Step in-típusú" hám </br>Dapper Dog</br>(32-45 cm)

  5.680 Ft
  1/2” “Step in”...


  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Dapper Dog
  (26-33 cm)

  "Step in-típusú" hám </br>Dapper Dog</br>(26-33 cm)

  5.480 Ft
  1/2” “Step in”...


  ______________________

  "Step in-típusú" hám
  Tail Feathers
  (31-45 cm)

  "Step in-típusú" hám </br>Tail Feathers</br>(31-45 cm)

  5.680 Ft
  1/2” “Step in”...


  ______________________
 • Autism treatment in kids Here
 • garancia