Ingyenes_szallitas
Hasznos tanácsaink

Méret kiválasztás   A megfelelő nyakörv illetve hám méret kiválasztása

A megfelelő méret kiválasztásánál a nyakörveknél általános szabály az, hogy megmérjük kedvencünk nyaki kerületét, és a kapott értékhez hozzáadjuk a mért adat 10 %-át. Ez lesz a nyakörv méret. A hám méretének kiválasztásánál a mellkas kerületét mérjük meg, közvetlenül a könyök mögött, és ehhez adjuk hozzá annak 10 %-át. Ennek alapján válasszuk ki a megfelelő méretet. Mivel minden állat más és más, illetev a tartási körülmények sem megegyezőek pontosan ezért nincs nyakörv, póráz vagy hám mérettáblázat. Ezért javasoljuk mindenkinek a pontos mérést. De ha mégis elakadna (például kölyök kutyának nagyobb korára akar venni stb...) lépjen kapcsolatba velünk és segítünk a megfelelő méret kiválasztásában.


Nyakörv tisztítása    A LUPINE nyakörvek tisztítása

Minden LUPINE termék mosógépben alacsony hőfokon (30 °) mosható. A mosáskor mosózsák használata javasolt, de ha ez nem áll rendelkezésre, akkor keményebb anyagú ruhákkal, például farmer, tegye a gépbe. Fehérítő, folttisztító és erős vegyi anyagok használata a Lupine termékek tisztítása során tilos. Szárítógépben nem szárítható. Ha nagyon piszkos lenne az anyag, akkor előáztatás javasolt. A használati utasítás pontos betartásával a Lupine termékek egy gépi mosás után is úgy néznek ki akár egy új termék.Roman-hám felhelyezése   Hogyan helyezzük fel a Roman-típusú hámot?

A Roman - típusú hám felhelyezése: Először is csatolja ki a csatot. Majd úgy tartsuk a hámot, hogy a "D" -alakú gyűrű, amihez a póráz csatlakozni fog, felül a kutya háta felől helyezkedjen el. Bújtassuk át a kutya fejét az első két pánton, majd emelje fel a kutya mellső bal lábát és bújtassa át az alsó feszítő pánton. Kapcsolja be a csatot és állítsa be a a kutya méretéhez a pántokat. A pántok kényelmesen feküdjenek fel mindenhol a kutya testén.


Step-in hám felhelyezése   Hogyan helyezzük fel a Step-in típusú hámot?

Step-In típusú hám (belelépő hám) felhelyezése: Kapcsolja ki a csatot és az így keletkező két nyílásba léptesse bele a kutya jobb és bal lábát. Majd csatolja össze a jobbról és balról felhozott pántokat a kutya hátán. Állítsa be a bújtatókat a kutya méretéhez. A pántok mindenhol feszesek legyenek (a kutya mellkasánál is állítani kell), de ne túl szorosak.

Belépő hám kinyitott helyzetben


Kombinált nyakörv   Mi is pontosan a Combo nyakörv?

A Combo (kombinációs) nyakörv a fojtónyakörv és a sétáltatásnál használt hagyományos nyakörv előnyeit egyesíti egy termékben. Alkalmazható például az agár típusú kutyákra,hisz a nyakörv fojtása miatt nem tud kibújni a nyakörvből. Sok kutyakiképző kedvelt eszköze a kutya korrigálásához, mivel halk, így nem ad ki fémes csörrenő hangot húzáskor, mint a fojtó lánc. Ezen felül ha a pórázt a másik "D"-alakú gyűrűhöz (a Combo nyakörvön kettő található) csatlakoztatjuk és a bújtatót a kutya nyaki méretéhez állítjuk, akkor hagyományos nyakörvként funkcionál a sétáltatások alkalmával.

Fojtó nyakörv

FIGYELMEZTETÉS: A kutya felügyelet nélkül, amikor szabadon van ne viselje ezt a nyakörvet!